Loading...

Politica de Confidentialitate

Gasiti aici politica de confidentialitate a siteului www.burtoni.ro conform noilor reglementari impuse de Uniunea Europeana si legislatia in vigoare din Romania.

 1. Care sunt datele cu caracter personal

Acestea sunt prevazute conform drepturilor fundamentale ale omului, Art. 8, Alin. 1 “Cartea drepurilor fundamentale a Uniunii Europene” si Art. 16. Alin. 1 din “Tratatul privind functionarea Uniunii Europene”.

Conform Articolului 4 –Definitii. Date cu character personal “inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (<<persoana vizata>>); o persoan fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi nume, un numar de identitate, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specific, proprii identitatii sale fizice, fiziologice,  genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.”

 1. Drepturile tale ca utilizator

Conform modificarilor legislative privind protectia datelor personale si prelucrarea acestora, datele dumneavoastra pot fi utilizate doar cu consimtamantul dumneavoastra si numai in conditiile alese de dumneavoastra. Cu exceptia unei anchete juridice in conformitate cu dreptul Uniunii Europene in care datele cu caracter personal sunt cerute.

In caz de nerespectare a acestor drepturi, atat persoanele care gestioneaza datele, cat si cei care le proceseaza (de exemplu cei care ofera servicii de hosting sau Cloud), sunt penalizati conform legislatiei in vigoare si conform gravitatii actului savarsit.

Ca utilizator ai dreptul la:

 • acces la datele tale personale (prin solicitare puteti afla care sunt datele pastrate de site, cum sunt procesate, unde si in ce scop.) .
 • informarea cu privire la motivul retinerii datelor personale si perioada de stocare a acestora.
 • modificare conditiilor de utilizare a datelor personale.
 • stergerea datele dumneavoastre de pe acest site.
 • portarea datelor (aveti dreptul de a cere datele intr-un format prestabilit pentru a-l trimite unui alt procesator de date) – asta e valabil doar la firme de social media, banci sau alte institutii publice

Consimtamantul tau poate fi primit doar prin bifarea conditiilor in care se pot utiliza datele tale de pe site dintr-un formular de pe acest site.

 1. Ce informatii colecteaza site-ul?

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de www.burtoni.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau telefon despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, emiterea facturilor si contactarea clientilor pentru livrare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.burtoni.ro  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si www.burtoni.ro

Aceste date intra sub protectia legii Uniunii Europene conform careia aceste date sunt confidentiale si se pot utiliza doar cu acordul utilizatorului numai in scopurile in care acesta a emis acordul electronic.

 1. Cum utilizam datele?

Utilizam aceste date doar cu permisiunea dumneavoastra in scopul inbunatatirii experientei online pe acest site, realizarea livrarii la domiciliu a comenzii si pentru a va tine la curent cu noile produse si oferte aparute.

www.burtoni.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 1. Cine are acces la aceste date?

www.burtoni.ro si colaboratorii de procesare a datelor sunt singurii destinatari ai informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de catre autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.

 1. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, adresa de email si numar de telefon). Aceasta informatie este utilizata numai pentru a contacta utilizatorul in legatura cu eventuale intrebari sau sugestii legate de site.

 1. Newsletter

Utilizatorul are dreptul sa se aboneze/dezaboneze la/de la newsletter. Orice modificare a informatiilor referitoare la www.burtoni.ro va fi prezentata pe acest site. Daca utilizatorul doreste sa primeasca newsletter-ul www.burtoni.ro, vom cere informatii cum ar fi numele si adresa de e-mail.

 1. Securitate

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

www.burtoni.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa sediului nostru, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.burtoni.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.burtoni.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.burtoni.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 1. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra Politica de confidentialitate astfel incat utilizatorii nostrii sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Si vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 1. Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email pe adresa contact@burtoni.ro cu mesajul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 1. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.

 1. Cum se poate primi consimtamantul dumneavoastra

prin bifarea conditiilor in care se pot utiliza datele dumneavoastra intr-un formular online

sau prin contract facut intre dumneavoastra si furnizorul de produse, date ce sunt folosite doar pentru a se putea executa tranzactia cu furnizorul.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe site-ul nostru sunteți de acord cu acest aspect, conform legislatiei internationale.
Aboneaza-te la newsletterul nostru!

Vei primi meniul zilei

 

Shopping cart

close